Ben je verhuisd? Ben je overgestapt naar een andere bank of heb je een andere energieleverancier? Wil je notificaties wijzigen? Wijzig deze dan in de portal van ZonnepanelenDelen. In je account bij ZonnepanenelenDelen kun je zelf je gegevens aanpassen. Je kunt je bankrekeningnummer niet zelf wijzigen. Wij doen dit graag voor je.


Bankrekeningnummer wijzigen

ZonnepanelenDelen kan je bankrekeningnummer voor je wijzigen. Dit kan door het nieuwe rekeningnummer te mailen, inclusief bewijs dat het bankrekening nummer op jouw naam staat, naar support@zonnepanelendelen.nl.


Dit kan gemakkelijk door een foto te sturen van je bankpas met daarop afgeschermd je pasnummer en verloopdatum. Dit kan eenvoudig via de app KopieID van de Rijksoverheid. Zorg ervoor dat je naam en het bankrekeningnummer op de bankpas goed zichtbaar is en dat duidelijk is dat het om een bankpas van een Nederlandse bank gaat.


Waarom moet ik een foto van mijn bankpas sturen?

Wij dienen vanuit regelgeving (Wwft) om witwassen te voorkomen deze stappen te nemen, om zeker te weten dat jij de eigenaar bent van dit rekeningnummer. We mogen bankrekeningnummers alleen wijzigen als wij bewijs hebben dat het bankrekeningnummer op jouw naam staat.


Energieleverancier wijzigen

Het doorgeven van de energieleverancier kun je zelf doen via instellingen in je account. Kies voor persoonlijke gegevens. Ben je klant bij de energieleverancier, die ook partner van het zonne-energieproject is, dan krijg je een extra vergoeding op de opgewekte zonnestroom.


We vragen naast het invullen van de energieleverancier ook om het klantnummer, zodat er bij eventuele vertraging van gegevens een controle plaats kan vinden via het klantnummer.


Het invoeren van je energieleverancier is optioneel. Heb je geen energieleverancier ingevuld dan keren we de ZonneRente direct uit op het bankrekeningnummer wat van jou bekend is bij ZonnepanelenDelen. Dit gebeurt over het algemeen 21 dagen na het aflopen van het ZonneRente jaar.Gegevens wijzigen

Met uitzondering van de naam, kun je persoonsgegevens wijzigen in je account ZonnepanelenDelen. Ga hiervoor naar 'Instellingen' en kies vervolgens voor 'Persoonlijke gegevens'.


Goed om te weten

  • Je kunt een account maken via Aanmelden op website ZonnepanelenDelen.
  • We sturen drie weken vóór de afloop van de ZonneRente jaar van een zonne-energie project een e-mail uit, waarin we vragen om je gegevens te controleren.