Inloggen op de ZonneDelen app kan op twee manieren:

1. Investeerder (ZonneDeler): Als je al geïnvesteerd hebt in een succesvol zonne-energieproject op ZonnepanelenDelen én een uitnodiging hebt ontvangen om te registreren voor MijnStroom kun je met dezelfde inlog gegevens van MijnStroom inloggen op de ZonneDelen app. (Let op: inlog gegevens zijn hoofdlettergevoelig). Zo zie je direct de prestaties van jouw ZonneDelen terug in de mobiele app.
  2. Gast: Heb je nog niet geïnvesteerd in ZonneDelen of ben je gewoon benieuwd naar de zonne-energieprojecten in Nederland dan kun je als gast ('guest-user) ook inloggen op de ZonneDelen app. Je zult dan alle totaal opbrengsten van de verschillende zonne-energieprojecten zien.