De grootste virtuele zonne-energie centrale te realiseren.


De zon geeft ons ieder uur meer energie dan wij in één jaar verbruiken op de aarde. ZonnepanelenDelen wil samen met alle ZonneDelers deze energie opvangen en bouwen aan een virtuele zonne-energie centrale.   

Wij zijn ZonnepanelenDelen en via ons platform helpen wij initiatieven en gebouweigenaren met organiseren van crowdfunding voor hun zonne-energiesysteem. Op deze manier kunnen we iedereen de mogelijkheid geven om op eenvoudige wijze een bijdrage te leveren aan meer duurzame energie in Nederland.


Deel je ook mee?


Wij maken zonne-energie voor iedereen bereikbaar, al vanaf 25 euro kun je meedoen. Duizenden ZonneDelers zijn je al voorgegaan. Zij hebben onder andere samen de zonne-energie installatie op het voetbalstadion van FC Groningen en de zonnedaken van BioRomeo en Uit Je Eigen Stad mogelijk gemaakt. 

Ook jij kunt meedoen om, samen met andere ZonneDelers, te zorgen voor een versnelling van de groei van zonne-energie in Nederland! 


ZonnepanelenDelen is opgestart om zonne-energie voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken. Wij vinden dat iedereen moet kunnen profiteren van zonne-energie:

  • Ook al heb je geen (geschikt) dak thuis.
  • Welke ‘omvang’ van de portemonnee je ook hebt.
  • Bij welke energieleverancier je ook zit.
  • Onafhankelijk waar je zelf woont.