MijnStroom is de persoonlijke omgeving voor alle investeerders (ZonneDelers) in de zonne-energieprojecten op ZonnepanelenDelen. Nadat een zonne-energieproject de 100% heeft behaald, en dus succesvol is gefinancierd, zal de uitgevende instelling officieel de toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen doen. Hierna worden alle gegevens van het project naar MijnStroom verstuurd. 


Op dat moment stuurt ZonnepanelenDelen ook een uitnodigingsemail om te registreren voor MijnStroom. (De link in de uitnodigingsemail is een beperkte tijd geldig vanwege veiligheidsredenen. Heb je wel geïnvesteerd maar nog niet geregistreerd voor MijnStroom? Stuur dan een email naar support@zonnepanelendelen.nl met de vraag om je te registreren).  


Binnen MijnStroom zie je de eigen gegevens terug: 

  1. Adresgegevens - directe link: https://mijnstroom.zonnepanelendelen.nl/deelnemer/gegevens/persoonlijk/ 
  2. Bankrekeningnummer
  3. Energieleverancier (optioneel) 
  4. Zonnestroom productie van jouw ZonneDelen
  5. Certificaten van de ZonneDelen - te download onder deze link: https://mijnstroom.zonnepanelendelen.nl/deelnemer/gegevens/zonnedelen/ 
  6. Communicatie dashboard - directe link: https://mijnstroom.zonnepanelendelen.nl/deelnemer/gegevens/notifications/ 
  7. Slimme meter koppeling (beta) - directe link: https://mijnstroom.zonnepanelendelen.nl/deelnemer/gegevens/meter/ 

De inlog voor MijnStroom kun je vervolgens ook gebruiken voor de ZonneDelen app, dit informatie centrum en om te investeren in nieuwe zonne-energieprojecten.