Het doorgeven van de energieleverancier kun je zelf doen via instellingen in je account bij ZonnepanelenDelen.


Aanpassen energieleverancier


Het doorgeven van de energieleverancier kun je zelf doen via instellingen in je account. Kies voor persoonlijke gegevens. We vragen naast het invullen van de energieleverancier ook om het klantnummer, zodat er bij eventuele vertraging van gegevens een controle plaats kan vinden via het klantnummer.


Waarom je energieleverancier doorgeven?

Ben je klant bij de energieleverancier, die ook partner van het zonne-energieproject is, dan krijg je een extra vergoeding op de opgewekte zonnestroom. 


We vragen naast het invullen van de energieleverancier ook om het klantnummer, zodat er bij eventuele vertraging van gegevens een controle plaats kan vinden via het klantnummer. Zo ben je extra verzekerd dat jouw bonus rendement naar je toe komt. 


Drie weken voor het aflopen van de interest periode van een zonne-energieproject vragen we via e-mail uit om jouw gegevens (adresgegevens, energieleverancier en eventueel verandering van bankrekeningnummer) te controleren. Eventuele wijzigingen kun je zelf actueel maken in het dashboard na inloggen. 


Het invoeren van je energieleverancier is optioneel. Heb je geen energieleverancier ingevuld dan keren we de zonne-rente direct uit op het bankrekeningnummer wat van jou bekend is bij ZonnepanelenDelen. Dit gebeurt maximaal 21 dagen na het aflopen van de zonne-rente periode. 


Je kunt je voor ZonnepanelenDelen aanmelden en een account maken via de aanmelden link op de homepage.