Je kunt het investeerders dashboard installeren als een (web)app op je telefoon zodat je overal gemakkelijk de productie van je ZonneDelen kunt volgen.

Webapp installeren voor iOS (iPhone of iPad)

Het installeren van de webapp op het beginscherm van je iPhone of iPad kan in de volgende 3 stappen:

1. Open het dashboard via je internet browser en login. Klik op het delen scherm onderin.

2. Kies voor 'Zet op het beginscherm' uit de deelopties.

3. Kies voor een naam en klik op 'voeg toe'.

Webapp installeren voor Android

De stappen voor het installeren van de webapp op het beginscherm van telefoon verschilt per browser. Hieronder staan de stappen uitgelegd wanneer je Chrome op je telefoon of tablet gebruikt. Bij andere browsers kan het zijn dat je de opties er anders uit zien.

1. Open het dashboard via je favoriete internet browser en login. Klik op de drie punten rechts bovenin.

2. Kies voor 'App installeren' of 'als web app installeren' (afhankelijk van je browser).

3. Klik op installeren.